Porcelænsfyldninger og kroner

På vores klinikker: Brønshøj Tandpleje Center & NV-Tand Din tandlæge i Nordvest laver vi normale porcelænsfyldninger, kroner og broer.

Men vi har også muligheden for at lave porcelænsfyldninger og kroner via CAD-CAM teknik, med reduceret produktions tid. Vi tager et optisk 3D aftryk af tænderne, og fræser kronen i vores eget teknikrum - nemmere bliver det næsten ikke. Denne teknik er til rådighed i Brønshøj Tandpleje Center


​Når der er større defekter og knækkede tænder er det oftest nødvendigt at genopbygge tanden med en porcelænsrestaurering. Tidligere anvendtes i stor udstrækning guld, men i dag er det langt overvejende forskellige porcelænsmaterialer der anvendes.

​Guld er et fantastisk og stærkt materiale til fremstilling af kroner og broer, og anvendes derfor naturligvis fortsat, men det siger sig selv, at det resultat der kan opnås med de tandfarvede porcelænsmaterialer ligner – en rigtig tand.

Porcelænskronen anvendes også når der mangles en enkelt eller nogle tænder sammen med et eller flere implantater.

Vi har på klinikken stor ekspertise i tandbehandling med porcelænsfyldninger, kroner og broer.

Nogle opgaver løses i samarbejde med vore meget dygtige porcelæns tandteknikere og andre opgaver løses direkte på klinikken med anvendelse af avanceret CAD-CAM teknikker.

Nedenstående video viser hvordan man laver en krone med digital aftryk. Når aftrykket er færdigbehandlet har vi mulighed for at fræse porcelænskronen i vores eget teknikrum.

Book din tid nu

Ring til os og book tid hos din tandlæge i dag